Alles over de Zoeklicht-app

Zoeklicht app ipadIedere twee weken ligt Het Zoeklicht bij duizenden abonnees op de mat of in de bus. Maar vanaf nu is Het Zoeklicht ook digitaal te lezen, via de Zoeklicht-app. Iedere twee weken wordt het nieuwste Zoeklicht toegevoegd. 
Alle abonnees van de papieren versie hebben gratis toegang tot alle bladen in de app (tot een jaar terug zijn alle nummers terug te vinden). En ieder ander kan via www.zoeklichtwebshop.nl een digitaal abonnement nemen.

Alle abonnees kunnen een mail sturen naar abonnementen@zoeklicht.nl om de inloggegevens voor de webshop aan te vragen. Op werkdagen houden we dat continu bij en kunnen we deze vrij snel toesturen.
(Let op: Wanneer u zelf een account aanmaakt via de webshop, kan het wat langer duren voordat het digitale abonnement aan uw account is gekoppeld.)

Wat moet u doen om Het Zoeklicht digitaal te kunnen lezen?
(download stap-voor-staphandleiding)

  • Download de app van Het Zoeklicht in de Appstore of Google Playstore op uw tablet en/of smartphone.
  • Webshop digitaal abonnementLog in op www.zoeklichtwebshop.nl (zie de alinea hierboven), bij voorkeur meteen op de tablet of smartphone waar u de app op hebt geïnstalleerd.
  • Heeft u een abonnement op Het Zoeklicht: ga naar ‘Mijn account’ en klik in het menu op ‘Toegangsgegevens’. Daar vindt u de ‘abonnement code’.
  • Geen abonnement? Maak een account aan en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord dat u meteen via de mail wordt toegestuurd. Koop dan in de webshop een digitaal abonnement (> Zoeklicht-uitgaven > Digitaal abonnement). Na betaling vindt u bij ‘Mijn account’ > ‘Toegangsgegevens’ de ‘abonnement code’.

Zoeklicht app telefoon inloggen

Open de Zoeklicht-app op uw tablet of smartphone.

Rechtsboven kunt u inloggen. Kopieer de ‘abonnement code’ uit de webshop en plak deze in het hiervoor bedoelde veld in de app. Klik op inloggen en u kunt volop gebruik maken van de Zoeklicht-app.
Wanneer u een exemplaar van Het Zoeklicht heeft gedownload, kunt u deze daarna offline lezen.

Extra’s

De bladen in de app hebben een paar extra’s. Zo staat er op diverse pagina’s een Zoeklicht-app link. Dit is een verwijzing naar een website, die binnen de app opent. Zo kunt u bijvoorbeeld meteen een genoemd boek bestellen, of een bij het artikel horende link bekijken. Dit werkt uiteraard alleen wanneer u een 3G/4G- of wifi-verbinding heeft.
Ook kunnen er extra foto’s of video’s aan een artikel worden toegevoegd. Hier wordt terughoudend mee omgegaan, omdat deze extra opslagruimte op uw apparaat innemen.

Vragen

Heeft u nog vragen, dan kunt u het best een mail sturen naar info@zoeklicht.nl.

Zoeklicht-app iPad-start Zoeklicht-app HZ 1 Zoeklicht app HZ 1 artikel Zoeklicht-app HZ 1Zoeklicht-app Activiteitenpagina