Over het blad

Het Zoeklicht nr. 20 (2016)Op ieder moment van de dag worden we op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Via krant, tv en internet. Maar wist u dat er in de Bijbel ook nieuws te vinden is? En ziet u dat ook? De tekenen van de tijd worden ongelooflijk nauwkeurig beschreven in de Bijbel.

Maar hoe zit dat met het dagelijkse nieuws en de Bijbel, met eindtijdscenario’s en profetieën? De plaats van Israël? Wat zegt de Bijbel over onze tijd?

Het Zoeklicht verschijnt iedere veertien dagen met onderbouwde artikelen over Bijbelse profetieën, uitgebreide achtergrondverhalen, nieuws en persoonlijke verhalen.

Het Zoeklicht kijkt. We kijken dankbaar achterom naar het verzoenende werk van Jezus Christus. We kijken verwonderd naar het nu: de vervulling en het vernieuwende werk van de Heilige Geest in ons leven. En we kijken vol verwachting naar omhoog, naar de wederkomst van de Here Jezus Christus.
En we kijken naar de Bijbel. Want bepaalde zaken die vandaag in het nieuws zijn, werden lang geleden al in de Bijbel opgeschreven. Wat dat betreft is er niets nieuws onder de zon.

Het is maar hoe je het bekijkt. Het is maar óf je het bekijkt!