Bestellen Zoeklicht nr. 10 + evangelisatiebrochure

De Bijbel geeft duidelijk aan welke tekenen duiden op het ‘einde der tijden’. Wij menen dat de komst van de Heere Jezus spoedig aanstaande is. Om deze reden willen wij hier volop aandacht aan besteden in een speciaal themanummer dat D.V. 25 september verschijnt, maar ook door middel van een evangelisatiebrochure.

 

Het Zoeklicht is een van de weinige organisaties die het profetische Woord bekend maakt en oproept om te leven uit verwachting.? Als christenen mogen we uitzien naar het moment dat de Heere Jezus terugkomt. Dit biedt ons hoop, een zeker weten dat God met de wereld tot Zijn doel komt. Wat is er mooier om onze medegelovigen hierop te wijzen?? Help mee met het verspreiden van dit speciale Zoeklicht onder uw broeders en zusters die Het Zoeklicht nog niet kennen!

 

Ook seculiere mensen vragen zich af wat er in de wereld toch gaande is. Door middel van dit evangelisatieboekje laten wij zien dat de Bijbel hier lang geleden al over heeft gesproken, maar ook dat de Bijbel vertelt waar dit allemaal toe leidt.? Laten we omzien naar hen die God nog niet kennen. Het kan zomaar de laatste keer zijn dat mensen nog bereikt kunnen worden met het goede nieuws van redding en verlossing! Geef uw familie, vrienden, buren of collega’s deze brochure.

Download hier de brochure

Het is mogelijk om zowel Zoeklichtspecials als evangelisatieboekjes gratis te bestellen. Bij de bestelling zullen we om een vrijwillige bijdrage vragen. Vanaf begin oktober verwachten we de eerste bestellingen te kunnen versturen.

*Een bestelling boven de 1000 exemplaren? Graag ophalen in Doorn, Postweg 18.LET OP: Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een kopie van het ingevulde formulier (eventueel in uw spambox). Heeft u dit niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@zoeklicht.nl