Nieuws

"De wereld vergaat dit jaar" (2)

22 januari 2016

Pak de agenda er vast bij, ook voor dit jaar zijn er weer diverse aankondigingen van het vergaan van de wereld. Dat zeggen doemdenkers ieder jaar, maar nu zouden de aanwijzingen niet van de lucht zijn.

De website The Mark of the Beast meldt het volgende: "Na 3.431 jaar, in 2016 dus, zullen Gods kinderen het heilige Kanaän betreden. Jezus zal terugkomen en het einde van de wereld met zich meebrengen." Een precieze datum wordt niet gegeven.
Complottheoriticus David Montaigne beweert dat de Amerikaanse president Obama de Antichrist is die in 2016 het einde der tijden zal inzetten en is New York het nieuwe Babylon. Volgens Montaigne vergaat de aarde ergens tussen juni 2016 en december 2019.
Tot slot een voorspelling uit de film ‘Ghostbusters 2’, waarin gemeld wordt dat de wereld voor Valentijnsdag (14 februari) dit jaar vergaat.
Volgens de website Xandernieuws.punt.nl heeft de Paus de wereld gewaarschuwd dat we wellicht de laatste Kerst gevierd hebben vanwege de chaos waarin de wereld terecht dreigt te komen.
Terug naar overzicht
Illustration

Kerkdiensten

Mee-beleven en terugluisteren.

Luister nu