Nieuws

Update: het NT voor IsraŽlische backpackers

4 juli 2018

Update: het NT voor IsraŽlische backpackers
Enige tijd geleden schreef ik in dit magazine over een jubileumcadeau voor IsraŽl: de zogenaamde ĎBackpackbijbelí. Dit is een compacte, duurzame uitgave van het Nieuwe Testament voor IsraŽlische jongeren die na hun diensttijd met een rugzak de wereld rondreizen in een poging rust te vinden voor hun hart. Het gaat om ongeveer 75.000 backpackers per jaar.
We zijn dankbaar voor de vele bemoedigende reacties en giften die we hebben binnengekregen sinds het bekendmaken van het project. Inmiddels is er ongeveer 55.000 euro gedoneerd. Dat is 78% van het minimaal benodigde bedrag. We zijn dankbaar voor hoe de Heere dit op de harten van Zijn kinderen heeft gelegd en vertrouwen erop dat Hij ook in de rest zal voorzien.

Naast de vele giften hebben we ook gegevens gekregen van mensen die ons verder kunnen helpen in bijvoorbeeld India. Zo is er nu een netwerk aan het ontstaan van gelovigen die de uitgave kunnen verspreiden. We zien dit als Gods voorbereidende werk voor de reis die we begin volgend jaar naar India hopen te maken.

Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de totstandkoming van de uitgave zelf. Het binnenwerk is inmiddels gezet en wordt gecontroleerd. Als alles volgens plan verloopt, zullen de Bijbels dit najaar klaarliggen voor verzending. Is het op uw hart om alsnog bij te dragen aan dit cadeau? Maak uw gift dan over naar NL13 RABO 0141 0403 43 t.n.v. IsraŽl en de Bijbel o.v.v. Backpackbijbel. (Bron: IsraŽl en de Bijbel Ė David van Wijck)

Terug naar overzicht
Illustration

Kerkdiensten

Mee-beleven en terugluisteren.

Luister nu