Nieuws

John Piper spreker op de Zoeklicht jubileumdagen

26 oktober 2018

John Piper spreker op de Zoeklicht jubileumdagen
De spreker van de Zoeklicht jubileumdagen is bekend. De Amerikaanse predikant en theoloog John Piper zal D.V. vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2019 hoofdspreker zijn tijdens de Zoeklicht jubileumdagen die worden gehouden om het 100-jarig bestaan van Het Zoeklicht te vieren. In totaal is er plaats voor 10.000 bezoekers.

Naar aanleiding van Filippenzen 2 vers 15 zal John Piper tijdens de twee identieke dagen zijn boodschap brengen over heilig leven. Piper is door de jaren heen steeds bekender geworden onder Nederlandse christenen met uiteenlopende achtergronden. Onder andere door zijn website Desiring God bereikt hij duizenden mensen met de boodschap van redding en verlossing.

Jubileum
In 2019 is het precies honderd jaar geleden dat oprichter Johannes de Heer Het Zoeklicht begon. Al honderd jaar zetten wij ons zich in om het Evangelie te verkondigen en om christenen voor te bereiden op de komst van de Heere Jezus. Op verschillende manieren geven wij inhoud aan onze missie. Onder stichting Het Zoeklicht vallen vele activiteiten, zoals het uitgeven van het maandblad Het Zoeklicht, het houden van seminars en samenkomsten, organiseren van IsraŽlreizen, het uitgeven van boeken en verkoop via een (web)winkel.

Jubileumactiviteiten
In het komende jaar wil Het Zoeklicht door middel van verschillende activiteiten gelovigen bemoedigen en sterken in het geloof. We willen daarmee de boodschap van redding en hoop brengen. Het reserveren van gratis kaarten start begin 2019.
Terug naar overzicht
Illustration

Kerkdiensten

Mee-beleven en terugluisteren.

Luister nu