Nieuws

Praktische informatie Zoeklichtdagen

25 september 2019

Praktische informatie  Zoeklichtdagen
Beste bezoeker,

Aanstaande vrijdag of zaterdag hopen wij u te ontvangen tijdens de Zoeklichtdagen in Omnisport (De Voorwaarts 55 in Apeldoorn). Hierbij ontvangt u van ons de laatste praktische informatie.

Welkom
De deuren gaan om 8:30 uur open. U bent dan van harte welkom. Er is (tegen betaling) koffie en thee verkrijgbaar en er is gelegenheid om alvast langs de aanwezige markt met verschillende kraampjes te lopen.
Het programma start om 10:00 uur en eindigt om 16:30 uur. John Piper zal als hoofdspreker openen en sluiten met een toespraak. De overige toespraken en de muzikale optredens en samenzang zijn verdeeld over de dag. Er is een groot scherm, zodat het programma overal in de zaal goed te volgen is.

Pauze
Van 12:30 tot 14:00 uur is er een pauze. Tijdens de pauze is er de gelegenheid om te genieten van uw lunch. U kunt dan uw gereserveerde lunchpakketten ophalen.Ook is er gelegenheid om ter plekke koffie, thee, en een lekkere versnapering te kopen.

Lunchpakketten
Als u een lunchpakket heeft gereserveerd, dan kunt u deze in de pauze ophalen op vertoon van uw ticket (uitgeprint of op uw smartphone).

Informatiemarkt
Vanaf 8:30 tot 17:00 uur is er een informatiemarkt aanwezig. U kunt dan heerlijk genieten van het struinen langs leuke kraampjes! Koop een leuk boek of laat u informeren over prachtige christelijke stichtingen en nog veel meer!

Bereikbaarheid
Omnisport is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Komt u met de auto? Er zijn voldoende parkeerplekken rondom Omnisport waar u gratis kunt parkeren. Houd wel rekening met wachttijd om de parkeerplaats te bereiken of te verlaten. Gemakkelijk zelf uw route uitstippelen? Ga dan naar https://omnisport.nl/contact-en-route/
Reist u met het OV? Bij Omnisport Apeldoorn bevinden zich twee stations in de buurt. Station Apeldoorn Osseveld en station Apeldoorn De Maten. U bereikt Omnisport vanaf station Osseveld te voet in ongeveer 10 minuten en vanaf station De Maten in ongeveer 5 minuten.

Adres Omnisport: De voorwaarts 55, Apeldoorn

Mindervaliden
Voor rolstoelgebruikers is een speciale plek in de zaal gereserveerd. Hierbij is voor maximaal één begeleider een stoel beschikbaar.

Headset + ontvanger t.b.v. vertaling
Heeft u een headset gereserveerd? U kunt deze bij binnenkomst op vertoon van uw ticket (uitgeprint of op uw smartphone) ophalen. De headset dient u aan het einde van uw bezoek weer in te leveren op dezelfde plek.
LET OP: Bij het inleveren heeft u opnieuw uw ticket nodig, gooi deze dus niet weg.

Wij hopen u te zien tijdens de Zoeklichtdagen en bidden voor een gezegende bijeenkomst.
Terug naar overzicht
Illustration

Kerkdiensten

Mee-beleven en terugluisteren.

Luister nu