Nieuws

Is het Coronavirus een teken van de Eindtijd?

18 maart 2020

Is het Coronavirus een teken van de Eindtijd?
Als het virus de afgelopen weken één ding liet zien, dan is het wel hoe kwetsbaar de mondiale economie is geworden. Het virus had maar een paar weken nodig om de wereldwijde complexe aanvoerlijnen te ontregelen.

Talloze vakantievluchten zijn geannuleerd. Maar is het coronavirus nu een teken van de eindtijd? Het antwoord is ja én nee. Ja, omdat het de enorme wereldwijde economische gevolgen van het virus toont en de kwetsbaarheid van de mens. Er ontstaan virussen waartegen geen remedie is. De mensheid krijgt een lesje in nederigheid. Ja, het Coronavirus is een voorbode van de eindtijd.

Tegelijkertijd geldt nee, het Coronavirus is geen teken van de eindtijd. De epidemieën zoals beschreven in de Bijbel met betrekking tot de eindtijd zijn oneindig veel zwaarder. Geen duizenden doden zoals nu bij het Coronavirus maar vele honderden miljoenen doden. In die zin is dit maar een speldenprikje en hooguit een voorbode van wat gaat komen.

De gevolgen van het Coronavirus zijn nu al ontwrichtend voor de wereldeconomie. Het laat zich raden wat de gevolgen van een ‘eindtijd epidemie’ zullen zijn. Totale chaos. Een hel op aarde.
Terug naar overzicht
Illustration

Kerkdiensten

Mee-beleven en terugluisteren.

Luister nu