Nieuws

Groetjes uit Doorn

27 juni 2022

Groetjes uit Doorn
De zomerperiode is weer begonnen en voor veel van onze lezers betekent dit een tijd van vakantie en rust. Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen en hebben sommigen het juist nu extra druk. Ook wij zullen in deze periode niet stilzitten. Er is werk aan (en in) de winkel.

Na de zomerperiode zullen we starten met een evangelisatiecampagne speciaal gericht op jongeren. Wist u dat zij juist meer open staan voor het Evangelie dan ouderen? In het oktobernummer zult u hier meer van lezen.

Bezigheden
In de komende weken zullen we onder andere als redactie weer samenkomen, is John van de uitgeverij bezig met het corrigeren van nieuwe boeken en is Rinus verschillende seminars aan het inplannen. Ook Corine blijft bezig met het verwerken van nieuwe abonnees en andere administratieve werkzaamheden terwijl Leonie ervoor zorgt dat al uw boekbestellingen verwerkt worden. Hierbij kunnen Petrie en Alie niet ontbreken die elke keer weer trouw de pakketjes inpakken.
In de zomer is er ook buiten in de tuin altijd veel werk te doen. Nu alles weer groeit en bloeit zie ik vanaf mijn werkplek de vrijwilligers Henri, Bram en Erik steeds in de weer om alles netjes te onderhouden.

Kom gezellig langs
Ook op ons terrein nemen de activiteiten gelukkig weer toe. Bent u wel eens bij ons in Doorn geweest? Misschien heeft u op zondag een kerkdienst in de Kapel bezocht of bent u onlangs bij de studieochtenden geweest.
Wist u dat het ook mogelijk is om in het grote witte gebouw (Het Brandpunt) te overnachten? Mocht u in de periode van 16 tot 23 juli er even tussenuit willen, dan kunt u zich aanmelden voor de verzorgde vakantieweek van Het Brandpunt.

Voor de echte boekenwurm is het mogelijk om van maandag tot en met vrijdag lekker rond te neuzen in onze boekwinkel. Vanuit het hele land (zelfs vanuit BelgiŽ, Canada of Amerika) ontmoet ik geregeld abonnees die hun bezoek aan onze winkel afwisselen met een wandeling of fietstocht hier in de bossen. Wie weet zie ik u binnenkort ook hier in Doorn.

JoŽl Oosterhagen
Terug naar overzicht
Illustration

Kerkdiensten

Mee-beleven en terugluisteren.

Luister nu