Nieuws

Zoeklichtdag 15 april 2023 VOL

29 maart 2023

Zoeklichtdag 15 april 2023 VOL
Aanmelden voor de Zoeklichtdag is helaas niet meer mogelijk.

Na ons 100-jarig jubileum in 2019, vindt er nu eindelijk weer een Zoeklichtdag plaats op zaterdag 15 april. Tijdens deze dag hopen we elkaar weer te ontmoeten en te bemoedigen. We zullen nadenken over het thema ‘staande blijven in de eindtijd’. De sprekers op deze dag zijn: Kenneth Johannes Kerver, Roelof Ham en Theo Niemeijer.

De Zoeklichtdag wordt gehouden in de Basiliek in Veenendaal op de Wiltonstraat 56. Deze locatie ligt mooi centraal in Nederland, vlakbij de snelweg én station Veenendaal-De Klomp. Het programma begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur.

KINDERPROGRAMMA (4-12 JAAR)
Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd (4 tot en met 12 jaar) is er een speciaal kinderprogramma. Dit programma wordt verzorgd door IKEG, Internationaal KinderEvangelisatie Genootschap. IKEG is een organisatie dat kerken helpt met Bijbelgetrouwe materialen, trainingen en coaching om het Evangelie te delen met kinderen. Ook hebben zij door het land verschillende Bijbelclubs. In de middagpauze kunt u uw kinderen ophalen om met hen te lunchen. Daarna zal het programma voor hen weer verder gaan.

AANMELDEN VERPLICHT
Het aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

LUNCH
Het is mogelijk om vooraf een lunch te bestellen. De kosten hiervoor zijn €8,95 per persoon. Hiervoor krijgt u een broodje kaas en een broodje ham, een candybar en onbeperkt fruitwater. Tijdens deze dag is er geen mogelijkheid om alsnog een lunch te bestellen.

We hopen u graag te ontmoeten op zaterdag 15 april D.V. en bidden om een gezegende dag.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk
Terug naar overzicht
Illustration

Kerkdiensten

Mee-beleven en terugluisteren.

Luister nu