27 en 28 september | Zoeklichtdagen 2019

Zoeklichtdagen 2019

 

Het Zoeklicht is 100 jaar! En dat wordt groots gevierd. Tijdens de Zoeklichtdagen die op vrijdag 27 en zaterdag 28 september zullen plaatsvinden is er plaats voor 10.000 bezoekers. De Amerikaanse predikant en theoloog John Piper is de hoofdspreker tijdens de zoeklichtdagen.


John Piper

Naar aanleiding van Filippenzen 2 vers 15 zal John Piper tijdens de twee identieke dagen zijn boodschap brengen over heilig leven. Piper is door de jaren heen steeds bekender geworden onder Nederlandse christenen met uiteenlopende achtergronden. Onder andere door zijn website Desiring God bereikt hij duizenden mensen met de boodschap van redding en verlossing.

Leef in deze ontwrichte, bedorven wereld als zuivere, onschuldige kinderen van God. Want in deze wereld bent u als sterren die het licht van God uitstralen en die de mensen het woord voorhouden dat het leven geeft.
Filipenzen 2:14-16 (HTB)

Zoeklichtdagen 2019

    • Datum: Vrijdag 27 september & 28 september 2019 (identiek)
    • Tickets: Gratis te reserveren vanaf 4 april 2019
    • Locatie: Binnenkort meer info
    • Sprekers: John Piper (overige sprekers worden binnenkort bekend gemaakt)

100 jaar Zoeklicht

In 2019 is het precies honderd jaar geleden dat oprichter Johannes de Heer Het Zoeklicht begon. Al honderd jaar zet Het Zoeklicht zich in om het Evangelie te verkondigen en om christenen voor te bereiden op de komst van de Heere Jezus. Op verschillende manieren geeft zij inhoud aan hun missie. Onder stichting Het Zoeklicht vallen vele activiteiten, zoals het uitgeven van een gelijknamig tijdschrift, het houden van seminars en samenkomsten, organiseren van Israëlreizen, het uitgeven van boeken en verkoop via de (web)winkel. 

Verschillende activiteiten

In het komende jaar wil Het Zoeklicht door middel van verschillende activiteiten gelovigen bemoedigen en sterken in het geloof. De stichting wil daarmee de boodschap van redding en hoop brengen. Het reserveren van gratis kaarten start 4 april 2019. Meer informatie over alle activiteiten is te vinden via www.zoeklicht.nl/100jaar

Zoeklicht 100 jaar