27 en 28 september | Zoeklichtdagen 2019

Zoeklichtdagen 2019

 

Tijdens de Zoeklichtdagen die op vrijdag 27 en zaterdag 28 september zullen plaatsvinden is er plaats voor 10.000 bezoekers. De Amerikaanse predikant en theoloog John Piper is de hoofdspreker tijdens de zoeklichtdagen.


Thema

'Leef in deze ontwrichte, bedorven wereld als zuivere, onschuldige kinderen van God. Want in deze wereld bent u als sterren die het licht van God uitstralen en die de mensen het woord voorhouden dat het leven geeft. Dan zal ik mij op de dag dat Christus terugkomt, erover kunnen verheugen dat al mijn werk onder u niet voor niets is geweest.'
Filipenzen 2:15-16 (HTB)

Naar aanleiding van Filippenzen 2 vers 15-16 zullen John Piper, Ruud van Campen en Peter van der Weerd tijdens de twee identieke dagen hun boodschap brengen. 

  • John Piper over heilig leven
  • Ruud van Campen over leven in verwachting
  • Peter van der Weerd over evangelisatie

Informatie

  • Datum: Vrijdag 27 september & 28 september 2019 (identiek)
  • Tickets: Gratis te reserveren vanaf 4 april 2019
  • Locatie: Omnisport, Apeldoorn
  • Sprekers: John Piper, Ruud van Campen en Peter van der Weerd 

100 jaar Zoeklicht

In 2019 is het precies honderd jaar geleden dat oprichter Johannes de Heer Het Zoeklicht begon. Al honderd jaar zet Het Zoeklicht zich in om het Evangelie te verkondigen en om christenen voor te bereiden op de komst van de Heere Jezus. Op verschillende manieren geeft zij inhoud aan hun missie. Onder stichting Het Zoeklicht vallen vele activiteiten, zoals het uitgeven van een gelijknamig tijdschrift, het houden van seminars en samenkomsten, organiseren van Israëlreizen, het uitgeven van boeken en verkoop via de (web)winkel. 

Verschillende activiteiten

In het komende jaar wil Het Zoeklicht door middel van verschillende activiteiten gelovigen bemoedigen en sterken in het geloof. De stichting wil daarmee de boodschap van redding en hoop brengen. Het reserveren van gratis kaarten start 4 april 2019. Meer informatie over alle activiteiten is te vinden via www.zoeklicht.nl/100jaar

Zoeklicht 100 jaar