Word abonnee

Het ZoeklichtWord nu abonnee van Het Zoeklicht en ontvang het boek 'Clash of Kingdoms', of kies voor korting en betaal het eerste jaar slechts € 31,50 in plaats van € 41,50.

U kunt Het Zoeklicht ook als een geschenkabonnement aan een ander cadeau doen. Wanneer u iemand voor tenminste één jaar een abonnement cadeau doet, mag u eveneens uit bovenstaande opties kiezen.

Het Zoeklicht is ook digitaal te lezen via de Zoeklicht-app (beschikbaar voor iOs en Android). U kunt directe toegang verkrijgen door op www.zoeklichtwebshop.nl een digitaal abonnement voor een heel (€ 31,50) of half jaar (€ 18,95) te kopen (betaling via iDeal). U kunt zich hieronder ook aanmelden voor een doorlopend digitaal abonnement (betaling met incassomachtiging). U krijgt dan wanneer het formulier is verwerkt inloggevens toegestuurd voor de webshop, waar de code voor de Zoeklicht-app is te vinden. 

 

Proefabonnement (LET OP!)

Na opzegging van een abonnement kan vervolgens niet binnen 1 jaar een proefabonnement worden afgesloten. Het is wel mogelijk om binnen 1 jaar na opzegging een vast abonnement te nemen. Binnen die termijn van 1 jaar kan geen aanspraak worden gemaakt op kortingen of premiums. Abonnementen kunnen ieder moment ingaan. Een proefabonnement wordt automatisch omgezet in een jaarabonnement, tenzij u ofwel bij 'Opmerkingen' ofwel via een mail naar abonnementen@zoeklicht.nl aangeeft geen prijs te stellen op verlenging. We sturen gelijk met het laatste nummer van het proefabonnement nog een brief om u hieraan te herinneren.