Waar wij voor staan:

Leven uit verwachting

Zie Ik kom spoedig.
Jezus Christus, de Zoon van God

Wij willen een online pleisterplaats zijn voor christenen die geloven in Jezus als de weg, de waarheid en het leven, Hij die gaat komen in heerlijkheid op de wolken.

We hebben opmerkelijke nieuws, unieke online artikelen, een rijk archief en nog veel meer.

Ben jij op zoek naar Bijbelgetrouwe content waarbij het draait om verzoening, vervulling en verwachting? Dan ben je op het juiste adres!

Artikelen Israël-Hamas oorlog

Sinds de verschrikkelijke aanslag van 7 oktober door Hamas waarbij duizenden onschuldige Israëliërs gewond en gedood zijn, woedt de oorlog tussen Hamas en Israël. Wij van Het Zoeklicht schrijven daar veel over. Wij willen duiden en achtergronden geven, maar ook dingen benoemen die in veel Nederlandse seculiere media niet benoemd of gezien worden. Daarin zijn wij niet neutraal, maar staan wij voor Gods Woord en wat die ons leert over Israël.

Hieronder vind je een selectie van een aantal van deze artikelen.

Word abonnee!

Ontvang maandelijks Het Zoeklicht en laat je bemoedigen, opbouwen en informeren!

Wij geloven in de Bijbel als het volmaakte Woord van God. Zeker in een wereld die in beroering is, biedt de Bijbel ons houvast. De schrijvers van magazine Het Zoeklicht zijn hiervan overtuigd. Iedere maand geven zij opinies op het wereldnieuws, bieden ze verdieping in de kennis van Gods Woord en laten ze zien dat toewijding aan de Heere nodig is voor een leven uit verwachting.