In het nieuwste Zoeklicht

Het Zoeklicht van december

De meesten van ons hebben tijdens de coronacrisis lange dagen thuis doorgebracht. Een periode waarin men bewust en onbewust geconfronteerd is geweest (of wellicht nog steeds) met uitdagingen in allerlei soorten en maten en soms met langslepende gevolgen. Een van de zaken die de media tijdens de coronacrisis beschouwt als een ‘nieuw’, groot gevaar voor velen en waar mensen ten prooi aan gevallen zijn is ‘verleiding en verslaving als gevolg van verveling’.


    • Vaak horen we over de transitie van de huidige financiële wereldorde naar een nieuwe wereldorde. Hoe gaat dat in zijn werk en wat kunnen de gevolgen zijn voor gelovigen?
       
    • Binnen een tijdsbestek van enkele dagen verschenen op NOS.nl twee artikelen waarin de strategie van de aanval op onze kinderen onverbloemd wordt aangekondigd. De Bijbel laat goed zien dat hun leven belangrijk is.

    • We zijn gestart met een nieuwe praktische Bijbelstudieserie: De wapenrusting van God. Ieder opnieuw geboren christen staat in de frontlinie van een geestelijke oorlog. De apostel Paulus beveelt daarom dat het van groot belang is dat de gelovigen zich bekleden met de wapenrusting van God (Efeze 6:10-17). Elk onderdeel is nodig en moet toegepast worden in de strijd, om stand te kunnen houden.


Verder in dit nummer:

Een snufje zout – God bless America – Woorden hebben kracht  – Zijn we aangekomen in het laatste wereldrijk? – Overzicht bewaren in tijden van nepnieuws – Misschien vandaag? – Reacties op de evangelisatiecampagne – God zucht mee.      

 Geïnteresseerd? Neem dan snel een abonnement. 

Deze en andere artikelen leest u in Het Zoeklicht nr. 12.