Actie Wake Up en Het Zoeklicht

Elke maand geven wij een magazine uit waarin we wijzen op het wereldnieuws en wat de Bijbel daarover schrijft. Ook schrijven we artikelen die verdieping in de kennis van de Bijbel geven en moedigen we de lezer aan dat toewijding aan de Heere nodig is voor een leven uit verwachting.

Als lezer en ondersteuner van Wake up bieden wij van Het Zoeklicht, in samenwerking met de Stichting Wake Up, u de exclusieve mogelijkheid van een jaarabonnement met gratis daarbij als welkomstgeschenk het nieuwe boek van Amir Tsarfati ' Bijbelse profetie: de hoofzaken' (met een waarde van €16,95).

Over Bijbelse profetie: de hoofdzaken

Amir Tsarfati en Barry Stagner geven antwoord op veelgestelde vragen over zeven fundamentele onderwerpen van de Bijbelse profetie:
• Israël
• De Gemeente
• De opname van de Gemeente
• De grote verdrukking
• Het duizendjarig rijk
• Het oordeel voor de grote witte troon
• De hemel

Wanneer je het biddend en met wijsheid bestudeert, vind je in Gods Woord alles wat je moet weten over de toekomst. Dit handige vraag-en-antwoordboek, dat naar onderwerp is ingedeeld, is een hulpmiddel om te groeien in het inzicht in de Bijbelse profetie.

Amir Tsarfati, schrijver van een aantal bestsellers, is een geboren Israëli en voormalig majoor in het Israëlisch leger (Israel Defence Forces). Hij is de oprichter en directeur van Behold Israel. Dit is een non-profitorganisatie die Bijbels onderwijs geeft door middel van rondleidingen, conferenties en social media, en vanuit een Bijbels en profetisch gezichtspunt nieuws en informatie over Israël biedt. Amir woont in het noorden van Israël. Hij is getrouwd en heeft vier kinderen

Barry Stagner is de stichter en hoofdvoorganger van Calvary Chapel in Tustin, Californië. Hij is ook de gastheer van het internationaal uitgezonden wekelijkse programma The Line Up en de auteur van een aantal boeken. Barry en zijn vrouw Teri spreken op conferenties en retraites over huwelijk, bediening en profetie. Ze hebben twee kinderen en vier kleinkinderen.

LET OP!

Na opzegging van een abonnement kan vervolgens niet binnen 1 jaar een abonnement met korting/welkomstgeschenk worden afgesloten. Het is wel mogelijk om binnen 1 jaar na opzegging een vast abonnement te nemen. 
Een abonnement wordt automatisch omgezet in een jaarabonnement, tenzij je ofwel bij 'Opmerkingen' ofwel via een mail naar abonnementen@zoeklicht.nl aangeeft geen prijs te stellen op verlenging. De prijs van een jaarabonnement is €43,50.

De prijzen gelden alleen voor Nederland en België. Voor de rest van Europa/wereld zijn de abonnementsprijzen € 66,50 (per jaar) of € 37,50 (per half jaar).