Algemene leiding in handen van Bert Matthijssen

Wim Pols • 88 - 2012 • Uitgave: 8
Bert Matthijssen is benoemd tot algemeen manager van Het Zoeklicht. In die functie draagt hij verantwoordelijkheid voor alle activiteiten van Het Zoeklicht en Het Brandpunt. Omdat Het Zoeklicht steeds meer activiteiten ontplooit, o.a. op het gebied van cursussen, reizen, conferenties en jongerenwerk, was er behoefte aan een goede coördinatie van al deze ontwikkelingen.

Bert is al ruim twintig jaar abonnee van Het Zoeklicht en is blij dat hij op deze plek kan bijdragen aan het verder uitdragen van de belangrijke boodschap van deze organisatie en geeft met veel enthousiasme leiding aan het team van vaste medewerkers en vrijwilligers.
Bert vervulde al sinds vorig jaar op interim-basis deze taak, maar het bestuur hem heeft nu gevraagd zich structureel in te zetten voor Het Zoeklicht als algemeen manager.
Bert kan bogen op ruime bestuurlijke ervaring. Zo was hij diverse jaren hoofd van facilitaire zaken van een overheidsorganisatie in Utrecht. Daarvoor werkte hij als bedrijfsadviseur voor de Koninklijke Nederlandse Ambachtelijk Slagersorganisatie.
Hij is lid van de Raad van Oudsten van de Evangeliegemeente ‘De Reddingsark’ in Baarn en Bunschoten en lid van het bestuur van de Stichting Jona in Zeewolde.
Het bestuur wenst Bert veel zegen in het coördineren van het groeiende evangelisatiewerk van Het Zoeklicht.