Jubileum

Henk Schouten • 87 - 2011 • Uitgave: 8
Het gebeurt niet meer zo vaak, dat mensen lange tijd voor dezelfde werkgever actief zijn. Zeker bij kleinere organisaties is dat zo. Het Zoeklicht is een kleine organisatie, maar we kunnen nu ook eens een heus jubileum vieren. Leonie Huntelerslag-Wijsmuller was op 1 april (echt geen grap) 25 jaar in dienst van Het Zoeklicht. Eigenlijk al een paar jaar langer, ze werkte in een losse betrekking ook al enkele jaren op Het Brandpunt, maar contractueel en officieel nu dus 25 jaar. Daarmee is Leonie niet alleen een enthousiast persoon, maar ook een vraagbaak voor de jonkies die pas een jaar of 10 voor Het Zoeklicht werken. Zij heeft veel kennis en herinnering aan de dingen van het verleden, die soms erg nuttig zijn.
In al die jaren heeft ze heel veel mensen aan de telefoon te woord gestaan, ze heeft u wellicht als abonnee genoteerd of, dat is haar taak nu, heeft ze de verzending van bestelde boeken verzorgd. Een bezig bijtje, waarbij de spanning oploopt wanneer de Toogdag nadert. Dan draait ze volop, regelt achter de schermen veel waar wij meestal nauwelijks besef van hebben. Felicitaties en hulde aan de jubilaris. Haar motivatie is altijd geweest om dienstbaar te zijn aan haar Heiland, waarvan de maranatha-boodschap zo’n belangrijk onderdeel van is.
Niet alleen Leonie, maar ook haar man en drie kinderen zetten zich in voor dit belangrijke werk. Leonie introduceerde John bij Het Zoeklicht en hij schiet ook al aardig op een jubileum te bereiken. We feliciteren Leonie en haar gezin met dit jubileum.
Omdat het zo leuk is haar een kaartje te sturen als blijk van uw waardering, geven we hier haar adres:
L.J. Huntelerslag-Wijsmuller
p/a. Postweg 18
3941 KA Doorn

Namens alle collega’s,
Ds. Henk Schouten