Kinderyoga

drs. Martie Dieperink • 79 - 2003/04 • Uitgave: 21
Kinderen worden in onze tijd steeds meer het doelwit van occulte geesten. In Hazerswoude gaat Anitha Bekooij-Kreuijer, kleuterleidster, in haar huis binnenkort een cursus kinderyoga geven, zo werd in het krantje van Hazerswoude aangekondigd. Anitha heeft een mooie lichte ruimte tot haar beschikking waar ze acht kinderen kan ontvangen. Ze kan daar haar eigen persoonlijke sfeer creëren.

Occulte beïnvloeding
Kinderen zijn volgens haar anders dan vroeger. "Kinderen veranderen, ze worden steeds meer helder waarnemend. Dat wil zeggen dat ze bijvoorbeeld hun moeder iets tegen een tante horen zeggen en ze bij zichzelf denken: dat is helemaal niet zo, u wilt eigenlijk iets heel anders zeggen. De tijd verandert, dus ook de kinderen veranderen. Helder waarnemendheid is er altijd al geweest, sommige kinderen zien aura’s. Mijn doel is om deze kinderen bij elkaar te brengen en ze door middel van yogaoefeningen, spel en visualisatie te leren omgaan met hun eigen mogelijkheden. Dus niet zulke ervaringen in de doofpot stoppen, maar ze er bewust van laten worden. Ieder kind is welkom die dit leuk lijkt."
In werkelijkheid is het zo dat ouders veranderd zijn. Steeds meer ouders zijn op de een of andere manier met het occulte in aanraking gekomen en zijn daardoor occult belast. Een occulte besmetting geef je aan je kinderen door! Zelf was ik als kind ook paranormaal gevoelig. Dat was het gevolg van het feit dat mijn ouders met het paranormale bezig waren. Prinses Margarita is door haar moeder Irene occult belast geraakt. Dat verklaart haar buitensporige gedrag. Het gevolg van de huidige occulte vloedgolf, is dat steeds meer kinderen last krijgen van een paranormale gevoeligheid. Maar voor Anitha lijkt dat alleen maar positief. Ze wil kinderen zelfs helpen om die gevoeligheid nog te vergroten door middel van yogaoefeningen en visualisatie!

Wat is yoga werkelijk?
Ze beseft dat yoga meer is dan alleen gymnastiek. "Yoga lijkt een soort gymnastiek, maar het is veel meer. Het is spelen, nadenken, kijken wat je lichaam kan en voor jezelf, luisteren hoe het voelt, zodat je weer lekker rustig wordt of juist actief. Zo zullen de eerste lessen als thema hebben: lucht, vuur, water en aarde… In een les gaan we daar van alles mee doen. We gaan ook kleien, schilderen, tekenen en spelletjes doen. En het leuke van yoga is dat je natuurlijk fouten mag maken, hoe kan je anders iets uitproberen? Ik heb er zin in, jij ook?" Wat yoga in wezen is, beseft ze niet. Het doel is boven het aardse uit te stijgen en goddelijk te worden De meester van de yoga is Shiva, de god van de vernietiging, een pure demon! Als door de oefeningen de energiecentra in je lichaam, de z.g.n. chakra’s, opengaan, krijg je, zo zeggen de yogi’s, contact met goden en ontvang je paranormale vermogens. Wat chakra’s zijn, wil Anitha op een simpele manier uitleggen: "Als je vlinders in je buik hebt, als je verliefd bent, dan voel je een van de 7 chakra’s, want je persoonlijkheid zit in je maagstreek." Het opengaan van de chakra’s (iets dergelijks kan inderdaad gebeuren) is echter een occult proces en heeft niets met verliefdheid te maken. Nu is deze yoga voor kinderen vermengd met dingen die op zichzelf geen kwaad kunnen, en je zult misschien niet eens meer aan yoga denken, maar de kinderen worden ook hierdoor geestelijk beïnvloed. Daar komt nog bij dat Anitha zelf diep in het occulte zit. Ze heeft b.v. de docentenopleiding "rajayoga" gedaan, heeft veel spirituele lezingen, seminars en workshops bezocht, is reiki-master en geeft persoonlijke energiebehandeling. Als ze met kinderen werkt, kan ze haar occulte besmetting op hen overdragen.

Bescherming
Het is steeds noodzakelijker kinderen tegen een dergelijke beïnvloeding te beschermen. Een ex-heks heeft hier een effectieve oplossing voor. Toen Irene de hoge heks van Florida was, gebruikte ze haar occulte kracht om kinderen geestelijk te beïnvloeden en tot satanisch ritueel te verleiden. Ze ging er prat op dat het ook lukte, maar er was een groep kinderen waar ze geen vat op had: dat waren kinderen van christelijke ouders die voor hun kinderen baden en ze ter bescherming onder het bloed van Jezus dekten! Door het bloed van Jezus zijn kinderen beschermd tegen occulte beïnvloeding.

drs. Martie Dieperink