Let op!

Peter de Haan • 86 - 2010 • Uitgave: 19
Let op de tekenen van de tijd, daar leest u over in Het Zoeklicht. Jan van Barneveld beziet de stand van zaken in profetisch perspectief. Hij schrijft over het weerbericht van de eindtijd. Het rommelt in de wereld (natuurrampen), in onze maatschappij (steeds hardere secularisering en scherpe verhoudingen in de samenleving en politiek) en in het Midden-Oosten.
Ook op de Zoeklicht Toogdag en onze Jongerenavond volgende week gaat het over het verstaan van de tekenen van deze tijd. Vrijdag, tijdens de Jongerenavond is de vraag of dat wel terecht is. We wachten toch al een kleine tweeduizend jaar op de wederkomst van de Here Jezus? Op zaterdag is het thema van de Toogdag: Zorg dat iedereen het weet! Daar gaat het om het belang van deze boodschap voor uw persoonlijk geloofsleven en hoe dit gevolgen heeft voor de praktijk van alledag.
Let op! Bij dit nummer hebben we dit keer ook de nieuwe catalogus meegestuurd van onze uitgeverij. Hierin staan alle boeken die bij Het Zoeklicht zijn verschenen en nog verkrijgbaar zijn. Dat is inmiddels een hele serie studieboeken en romans. Wanneer u nog een catalogus wilt bestellen, dan kunt u het best even bellen (0343-413300) of mailen naar ons kantoor (boekhandel@zoeklicht.nl). Maar let op, aanstaande vrijdag zijn het kantoor en de boekwinkel gesloten vanwege de voorbereidingen voor de Jongerenavond en de Toogdag.
Tot slot wil ik u vragen om de laatste voorbereidingen voor deze twee dagen in uw gebed bij de Here te brengen. Wilt u bidden voor de sprekers, de nazorg, de organisatie en de mensen achter de schermen, zodat het twee gezegende bijeenkomsten mogen worden.

Peter de Haan
Eindredacteur Het Zoeklicht