Plannen

Peter de Haan • 85 - 2009 • Uitgave: 2
Dat we bij Het Zoeklicht graag vooruit kijken, zal niet vreemd overkomen. We zien tenslotte verwachtingsvol uit naar de opname van de Gemeente. Maar zoals iedere organisatie zijn we ook bezig met plannen maken. Binnen de redactie worden de themanummers van dit jaar doorgesproken, de uitgeverij heeft weer een aantal boeken op de rol staan en het jaarprogramma voor Het Brandpunt is vorige week naar alle gasten verstuurd. Een klein deel daarvan staat op de pagina hiernaast al vermeld, maar u kunt de folder natuurlijk nog steeds aanvragen.
Een weekend dat niet in de Brandpunt-folder staat, is het jongerenweekend met Bert Reinds. In dit nummer kunt u lezen waar dit weekend over zal gaan: christenjongere zijn in de 21e eeuw. Echt zijn is daarbij van groot belang, zijn binnen- en buitenkant met elkaar in overeenstemming. Een boeiend weekend voor uw (klein)kinderen? Neem dan contact met ons op.
Verder worden er weer plannen gemaakt voor de Toogdag, die dit keer op 12 september wordt gehouden. Ook hopen we, na een jaar afwezigheid, in het voorjaar weer een studiedag te houden en zijn er de samenkomsten en seminars in het land.
Kortom, allemaal mooie plannen. We willen u daarom vragen om al deze Zoeklicht-activiteiten in uw gebed op te dragen en Gods zegen hierover te vragen, zodat dit ook vrucht mag dragen. En mag ik u tot slot vragen om de bon op pagina 6 te bekijken. Niet omdat we een hogere oplage willen hebben, maar omdat we meer mensen willen bereiken met de drie V’s die voorop ons blad genoemd staan: Verzoening, Vervulling en Verwachting. Bedankt.

Peter de Haan
Eindredacteur Het Zoeklicht