Vooruitblik

Peter de Haan • 93 - 2017 • Uitgave: 1
Het is nu net voor de kerstdagen. Op kantoor zijn we aan het bijkomen van de enorme vraag naar het evangelisatienummer. Hoewel, dat is niet helemaal waar. Ondertussen worden er al plannen gemaakt voor een Zoeklicht-special en een studiedag over het Midden-Oosten, zijn de eerste zaken al weer op papier gezet voor een Zoeklicht-dag (psst, houdt u 7 oktober vast vrij) en zijn we digitaal weer een paar stappen aan het maken.
Bij Het Zoeklicht kijken we niet alleen naar binnen. Zo leest u in dit nummer over de nieuwe Amerikaanse president, Donald Trump. Hoe moeten we hem duiden vanuit het kijken naar de tekenen van de tijd. Dat doen we trouwens ook met selfies, Abraham en Babel.
Ook gaan we weer het land in. U ziet dat de pagina hiernaast goed gevuld is. Komen we nog niet bij u in de buurt, kijk dan eens of u met uw kerk (en liefst ook andere kerken in de buurt) een serie bijbelstudie-avonden van Het Zoeklicht kunt organiseren. Onze sprekers vertellen graag over de maranatha-boodschap en wat dit betekent voor ons vandaag. Rinus vertelt u graag meer.

Peter de Haan
Eindredacteur Het Zoeklicht