We zien uit naar de toekomst van de Here Jezus

Peter Kits • 78 - 2002/03 • Uitgave: 12
Dit is het thema van de jaarlijkse Toogdag, van Het Zoeklicht
D.V. ZATERDAG 14 SEPTEMBER 2002
in de VELUWEHAL te Barneveld


U kunt dan luisteren naar het prachtige 'HOLLAND-KOOR met 600 zangers en zangeressen o.l.v. de enthousiaste Jan Quintus Zwart. Jan Post bespeelt het orgel en Marcel van de Ketterij vinden we achter de toetsen van de vleugel. Henk en Henri Drost spelen trompet en Peter van Essen de viool. We gaan ook luisteren naar de jonge Wiggert Loonstra, die instrumentale momenten opvult achter de vleugel.
Als sprekers zijn dit jaar de voor ons reeds bekende Zoeklicht medewerkers uitgenodigd, t.w. Ds. Henk Schouten, directeur van Het Zoeklicht en Ds. Theo Niemeijer, redacteur van ons blad en predikant te Enschede. In de middagsamenkomst spreekt de bekende evangelist Aad van de Sande uit Katwijk.
Ook de kinderen vanaf 4 jaar zijn hartelijk welkom om de kindersamenkomsten te bezoeken o.l.v. Rita en Jan Hendrik Meinema uit Hardinxveld-Giessendam. Ze vermaken de kinderen met toneel, samenzang en samenspel.
Er is deze dag geen crèche voor de allerkleinsten maar er zijn vast wel opa's, oma's, goede vrienden of buren die bereid zijn uw kinderen een dagje in de kost te nemen zodat ook jonge ouders onze toogdag kunnen bezoeken!!
Kunt u, kun jij echt niet komen, dan is er op dezelfde dag van 21.50 tot 22.30 uur op Radio 747 AM bij de Evangelische Omroep een samenvatting te beluisteren, die Teun van Ommen op de dag heeft samengesteld. Rijdt u met een lege auto? Neem dan zoveel mogelijk anderen mee. Let u in Barneveld op de aanwijzingen aangaande het parkeren van uw auto. Ook met de trein kunt u op een afstand van ongeveer 1 km van de Veluwehal uitstappen.
Hoe u ook komt: we hopen u te ontmoeten op onze toogdag, waar het Woord van God centraal staat. Er is tijdens de toogdag een nazorgteam aanwezig die u op weg wil helpen de weg tot de Here Jezus te vinden. Iedereen is hartelijk welkom en de toegang is vrij. Wilt u, wil jij meer weten? Bel ons gerust, 0343-413300

Peter Kits