Image

Hamas-terroristen bekennen geplande misdaden

Artikel
30 oktober 2023

30 oktober - Israël heeft de bekentenissen van Hamas-terroristen vrijgegeven die levend zijn gevangengenomen na de verschrikkelijke aanslagen van 7 oktober. Uit de bekentenissen wordt duidelijk dat de gruwelijkheden van die fatale zaterdag, geen excessen of uitwassen waren. Het was gepland, met opzet uitgevoerd en onder orders.

Verschillende terroristen gaven aan dat ze het bevel hadden meegekregen om iedereen af te slachten. Ook bekenden ze dat hen een beloning in het vooruitzicht werd gesteld voor iedere gijzelaar die ze mee terug namen naar Gaza. Er werd gesproken over $10.000 per gijzelaar. Daarbij was de opdracht om vrouwen, kinderen en bejaarden mee te nemen. Jonge mannen moesten sowieso worden gedood. 

Ook extremiteiten als de verkrachting van dode meisjes en vrouwen, waren geen excessen. Een van de terroristen bekende dat hij van hoger hand toestemming had gekregen om het lichaam van een overleden meisje te molesteren. Verder lagen er de bevelen om hoofden te verbrijzelen en af te hakken en benen evenzo. Niets gebeurde zomaar. Het was allemaal gepland en de bedoeling.

Laat niemand ooit vergeten dat dit is gebeurd. En laat niemand vergeten wat Hamas is. Een terroristische organisatie is een nog te ‘schoon’ woord. Hamas is een doodscultus gericht op het ombrengen en vernietigen van zoveel mogelijk Joden. Het kent maar één waarde en dat is het eigenbelang. Daarbij schuwt het het leven van het Israëlische volk niet, maar ook de levens van de eigen mensen in Gaza niet. Alles om de eigen zaak sterker te maken. Totdat er niets meer over is dan dood en verderf.

Bron: Christian Post