Evangelisatie-actie

Een boodschap van hoop voor Nederland en België!

Help mee met het verspreiden van een half miljoen brochures

Laten we als christenen de handen ineenslaan en juist in deze tijd omzien naar hen die God niet kennen. Het kan zomaar de laatste keer zijn dat mensen nog bereikt kunnen worden met het goede nieuws van redding en verlossing!

De wereld draait door… Niet alleen christenen zien dat er veel in de wereld gebeurt, maar ook niet-gelovigen merken dat. De wereld lijkt wel geteisterd te worden door plagen, rampen, oorlogen, economische crises, klimaatveranderingen, etc. Waar gaat dit allemaal heen?

Als christenen mogen we uitzien naar het moment dat Jezus terugkomt. Dit biedt ons hoop, een zeker weten dat God met de wereld tot Zijn doel komt. Wat is er mooier om die hoop te mogen uitdelen? Om deze reden heeft Het Zoeklicht een half miljoen brochure laten drukken om mensen bekend te maken met het Evangelie.

Helpt u mee met het verspreiden van dit evangelisatieboekje? Bestel gratis brochures en deel dit uit aan uw partner, kind, vader, moeder, broer, zus, buurman, buurvrouw, vriend, vriendin, collega of kennis. (Begin oktober zullen we de eerste bestellingen versturen)

Download hier de brochure

*Een bestelling boven de 1000 exemplaren? Graag ophalen in Doorn, Postweg 18.LET OP: Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een kopie van het ingevulde formulier (eventueel in uw spambox). Heeft u dit niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@zoeklicht.nl. Vanwege de drukte duurt het minimaal een week voordat u uw bestelling ontvangt.